Starity

VV Attila durván betintázott

2012. szeptember 13. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb széles sávot tetováltatott kezére a Való Világ ötödik szériájának győztese. A korábbi minta állítása szerint még nem volt kész, csak most lett teljes a műalkotás, aminek egyébként semmi értelme nincs.

hirdetés
VV Attila durván betintázott

VV Attila rászánta magát, hogy befejezze, amit elkezdett. Pontosabban, amit a tetoválóművész elkezdett, ugyanis nem mindennapi „karpántját” most kiegészíttette egy újabb csíkkal.

A minimál dizájnos, extrém tetoválásnak a VV5 nyertese szerint semmi jelentése nincs, egyszerűen csak jól néz ki. A tetoválás folyamatáról egy képet is megosztott a Facebook-oldalán, a következő szöveggel:

„tegnap rendesen betintáztam... Igazából a pánt a karomon mindvégig egy félkész munka volt, mert a villába költözés előtt nem volt időm a másik feléhez. Ez került most fel. Igy mostmár egésznek érzem.. Nincs jelentése ne is kérdezd. Egyszerűen sok évnyi agyalás során jöttem rá hogy nekem nem kell hogy szimbolum legyen vagy szépen kivitelezett grafika. Nekem ez tetszik a minimál és az extrém hatása miatt. És távolról is pont annak látszik aminek közelről is.. Két telibeQrt pánt. Kb. 135ezer tűszúrás. NYOMSZ EGY LÁJKOT? kösz”írta VV Attila a Facebookon


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek