Starity

Újra együtt Kristen Stewart és Robert Pattinson?

2012. szeptember 13. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különös pletyka kelt szárnyra az egykori álompárról, azonban egy hozzájuk közel álló barát tiszta vizet öntött a pohárba.

hirdetés
Újra együtt Kristen Stewart és Robert Pattinson?

Már lassan két hónapja zeng a sajtó Kristen Stewart félrelépésétől, ami miatt a Twilight-filmek álompárja szakított és ami miatt a színésznő teljes depresszióba esett. Azóta szinte naponta jelennek meg cikkek Kristenről, Robert Pattinsonról, Rupert Sandersről és feleségéről is, sőt a rajongók sincsenek oda a félrelépésért. Azonban a Robsten-rajongóknak felcsillanhatott a szemük, ugyanis olyan pletykák is felreppentek, miszerint kedvenceik újra összejöttek, de a HollywoodLife-nak nyilatkozó bennfentes elárulta az igazságot.

Mindössze néhány napja kezdődött a találgatás, amikor is állítólag együtt látták Kristent és Robertet és a beszélgetésük során a 22 éves színésznő újra bocsánatot kért, de volt barátja ezt nem fogadta el. Ez alapján tény, hogy egy kis előrelépés történhetett jelenlegi kapcsolatukban, hiszen beszélgettek, azonban egy biztos: szó sincs arról, hogy ismét egy párt alkotnának – még.

„Kristen valóban ezt szeretné. Rövid beszélgetés zajlott köztük, de Rob nem bocsátott meg neki és nem fogadta vissza hivatalosan” – árulta el a névtelen forrás.

Úgy tűnik tehát, hogy még van egy kis remény, de teljesen megérthető Robert sértődöttsége és magatartása, hiszen már egy régebbi interjúban is kifejtette nemtetszését a megcsalással kapcsolatban, de mint tudjuk, a remény hal meg utoljára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek