Starity

Mónika a FEM3-csatornán tér vissza

2012. szeptember 14. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

15 kilótól megszabadult a nagy visszatérés előtt az RTL Klub egykori sztárja. Erdélyi Mónika ezúttal Joshi Bharattal együtt kerül képernyőre a TV2 szárnyai alatt.

hirdetés
Mónika a FEM3-csatornán tér vissza
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Erdélyi Mónika két éve hagyta abba a tévézést, azóta többször is beszélt esetleges visszatéréséről, de konkrét terveibe senkit nem avatott be. Úgy tűnik, a Mónika show műsorvezetőjének titkos ötletei a tervezőasztalon maradtak, ugyanis nem ő keresett magának csatornát, hanem a TV2 csoport kérte fel, hogy legyen társműsorvezető a FEM3-on Joshi mellett.

„Az elmúlt időszakban nem hiányzott a tévézés. Úgy gondoltam, ha soha többé nem jön felkérés, akkor is csak hálás lehetek a sorsnak, hiszen tíz csodás évet töltöttem a stúdióban. Ezt a közeget nagyon szeretem, mégis azt hittem, megleszek nélküle. Aztán felhívtak azzal, hogy a FEM3 csatornán Joshival közösen vezessünk egy talkshow-t. Azonnal igent mondtam” – mondta a TV2 sajtótájékoztatóján.

A kezdés előtt Mónika elkezdte visszaszerezni versenysúlyát is, már 15 kilótól megszabadult, de speciális diétáját még tovább folytatja. „A diétám lényege, hogy a vércukorszintem állandóan alacsonyan tartom. Kerülöm a cukrot, a tésztát, a krumplit, a rizst és a kenyeret, és egy nap legalább ötször eszem, főleg húst, vagyis nem koplalok. A szekrényem tele van szebbnél szebb ruhákkal, amikbe nem belepréselni szeretném magam, ezért még legalább egy ruhaméretet akarok fogyni, körülbelül négy kilót.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek