Starity

Díjazták a jótékonykodó sztárokat

2012. szeptember 16. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétvégén került megrendezésre az idei Variety's Power Of Youth Awards, ahol hat sztár kapott elismerést jótékony munkájáért.

hirdetés
Díjazták a jótékonykodó sztárokat
Fotó: JustJaredJr.

Szeptember 15-én, szombaton zajlott a 2012-es Variety's Power Of Youth Awards, melyen kitüntették karitatív munkájáért Vanessa Hudgenst, Katerina Grahamet, a Jonas Brotherst, Sarah Hylandet, Jordin Sparkst és Diego Bonetát is.

A díjátadó a Los Angeles-i Paramount Studiosban került megrendezésre, ahol Katet a The Water Projectért, Jordint az I’m M.A.D., Are You? nevezetű projektért és a ChildHelpnek, a Jonas testvéreket a Change for the Children Alapítványnak, Saraht a George Lopez Alapítványnak, Vanessát a Make-a-Wish Alapítványnak, Diegót pedig a Vannie E. Cook Children’s Cancer & Hematology Klinikának végzett munkájáért díjazták.

„Elképesztő a közös munka. Imádom azt az elképzelést, hogy képesek vagyunk reményt és boldogságot adni a gyerekeknek” – nyilatkozta Miss Hudgens a Variety magazinnak, akinek nem mellesleg a High School Musical rendezője, Kenny Ortega adta át az elismerésért járó díjat.

Diego szívében igazán különleges helyet tölt be a Rio Grande Valley, hiszen itt nőtt fel édesanyja és kiskorában is rengeteg időt töltött itt, ráadásul imádja a gyerekeket, így remek lehetőség számára a klinika segítése. Nick, Joe és Kevin a fiatalok figyelmének felhívásával foglalatoskodik és szerintük a rengeteg közösségi portál is remek lehetőséget nyújt a jótékony célok megvalósítására.

„Nagyon zaklatott és ideges voltam Derrion Albert 2009-ben, Chicagóban történt meggyilkolása miatt és hajtott a cselekvésvágy, így pont kapóra jött az I’m MAD Are You? nevezetű kampány” – osztotta meg szintén a magazinnal a 22 éves énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek