Starity

Nelly Furtado legnagyobb sikere a spanyol nyelvű albuma

2012. szeptember 17. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nelly Furtado a minap többek között arról mesélt a Metropol című napilapnak, hogy Mi Plan című nagylemezére a legbüszkébb.

hirdetés
Nelly Furtado legnagyobb sikere a spanyol nyelvű albuma

Nelly Furtado a három évvel ezelőtt megjelent, szám szerint negyedik, de legelső spanyol nyelvű albumáról mesélt a Metropol című napilapnak. Az interjú során elárulta, hogy a Mi Plan című korong volt a legnagyobb cél, amit a zenében el akart érni.

Azt a lemezt leginkább magamnak készítettem. Nagyon régi tervem volt, a lehető legtisztább forrásból fakadt az inspiráció, ráadásul független kiadó gondozásában adtuk ki. Régi álmom volt, a legnagyobb cél, amit valaha zeneileg kitűztem magam elé” – mondta Furtado, aki azt is elmondta miért spanyol nyelven készült el a lemez

„Az a lemez azért született meg spanyol dalszövegekkel, mert egy darabig nem akartam angol nyelven énekelni, így pedig ráadásul nagy álmomat válthattam valóra. Most viszont visszatértem a számomra legkényelmesebb angol nyelvhez.”

Az énekesnő azt is elárulta, hogy szívesen kipróbálná a szörfözést is, ugyanis a bakancslistáján ez is szerepel, csakúgy mint Magyarország meglátogatása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek