Starity

Haldoklik Macaulay Culkin

2012. szeptember 19. 11:11   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Reszkessetek, betörők!-ből ismert Macaulay Culkin drogfüggősége soha nem volt titok, és bár szóvivői rengetegszer állították, hogy a színész jól van, a családja és hozzátartozói attól félnek, a színész nem éli meg a következő születésnapját.

hirdetés
Haldoklik Macaulay Culkin

Macaulay Culkin kétségtelenül az egyik leghíresebb gyerekszínész a Reszkessetek, betörők! óta, azonban mára inkább drogfüggőségéről és alkoholproblémáiról híres. Nem véletlen, hogy mindenkit sokkolt a haláláról szóló hír, ami pár nappal ezelőtt elterjedt az interneten, hiszen a színész szörnyű egészségi állapota miatt ezt nem volt nehéz elképzelni. Mint kiderült a hír hamis volt, de barátai továbbra is aggódnak érte, mivel ha így folytatja, akár néhány hónapon belül belehalhat a drogozásba.

A legújabb hírek szerint a harminckét éves sztár azért nyúlt a drogohoz, mert képtelen felnőni, és máig gyerekként próbál élni és viselkedni. Egy lap megszellőztette, hogy életviteléhez a barátai is asszisztálnak, akik gyakran dinoszauruszkosztümben kénytelenek megjelenni a Caulkin által rendezett házi jelmezbálokon. Az egykori gyerekszínész így próbálja visszahozni eltűnt gyerekkorát, ám a felhőtlen boldogság helyett mára csak a magány veszi körül.

Mi vezetett idáig?

A színész gyerekkorát megmérgezte a hamar jött siker, ezért már tizenévesen elindult lefelé a lejtőn, amikor a szülei válása közben hivatalosan elfüggetlenedett tőlük, mivel azok leginkább fiuk filmes vagyonaihoz szerettek volna hozzájutni. Bár a 2000-es években nem jöttek akkora sikerű filmek mint gyerekkorában, mégis hangos volt tőle a sajtó, amikor 2004-ben letartóztatták kábitószer birtoklása miatt. Macaulay drogfüggősége sajnos nyilvánvalóvá vált, ami nem tett jót a karrierjének.

Év elején jelentek meg róla először azok a képek, ahol kórosan lesoványodott állapotban látható, és bár képviselői tagadták hogy beteg lenne, mégis szemmel láthatóan a színész segítségre szorul. Egy ismeretlen forrás azt állítja, hogy azután vált heroinfüggővé – ami majdnem a legerősebb és legveszélyesebb kábítószer –, miután szakítottak Mila Kunisszal. „Teljesen rákattant a drogokra, ezzel teljesen kinyírja magát. Másfél éve heroinfüggő, de az oxikodonnak és a hallucinogén drogoknak sem szokott nemet mondani.

Macaulay hatezer dollárt (majdnem másfél millió forintot) költ havonta a kábítószerekre, valamint manhatteni lakásából egy drogfészket alakított ki, ahol egyedül vagy barátaival rendszeresen belövi magát. Culkin barátai szerint a fiú már az életével játszik, amit már a szülei is megerősítettek: „Amikor a lapokban megláttuk a róla készült képeket, tudtuk nagy baj van. Vagy valamilyen betegség miatt haldoklik, vagy drogozik. Hallottuk, hogy tagadja a drogfüggőségét, pedig szemmel látható, hiszen borzalmasan néz ki. Kit még mindig szereti a fiát, és az ajtónk nyitva áll előtte, ha szeretné a segítségünket” – nyilatkozta korábban Jeanette Krylowski, Macaulay mostohaanyja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek