Starity

Lady Gaga marihuánát szívott a színpadon

2012. szeptember 19. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop királynője több ezer rajongó előtt gyújtott rá. Amit a holland hatóságok megelégeltek, és az énekesnőt kitiltották Hollandiából.

hirdetés
Lady Gaga marihuánát szívott a színpadon

Lady Gaga legutóbb Amszterdamban lépett fel, a Born This Way Ball turné keretében. Az pop királynőjének nevezett botrányhősnő kicsapta a biztosítékot a hollandoknál, mikor több millió rajongó szeme láttára szívta el marihuánával töltött cigarettáját.

Gaga elmondta, hogy a marihuána fogyasztása számára egy teljesen spirituális élmény, amely segít a zenéje megalkotásában. Majd viccesen hozzátette, hogy beszélni fog Obamával, hogy engedélyezze a marihuána legális terjesztését szerte az Egyesült Államokban. „Ez egy módja annak, hogy jól érezd magad, lázadj, és és közben ne okozz fájdalmat magadnak” – tette hozzá a Bad Romance énekesnője.

A történtekről természetesen felvétel is készült, ami azonnal felkerült a legnagyobb videómegosztó portálra. Bár a hétfőn lezajlott koncerten heves reakciót váltott ki az énekesnő dohányzása, a napokban többen is kritizálni kezdték Gagát, amiért mariuhána fogyasztására szólította fel rajongóit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek