Starity

Gwyneth Paltrow nem mondana nemet egy harmadik gyermekre

2012. szeptember 20. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő boldog házasságban él, így szívesen vállalna újra babát.

hirdetés
Gwyneth Paltrow nem mondana nemet egy harmadik gyermekre

Az ellentétek vonzzák egymást, de nem ez a helyzet Gwyneth Paltrow-val és Chris Martinnal. Annak ellenére, hogy különböző hivatásuk van, hasonló érdeklődési körük mégis erőssé teszi kapcsolatukat.

A színésznő az InStyle-nak adott interjújában mesélt arról, mit tanult élete során, hogyan tartja magát fitten, gyermekeiről és házasságáról.

„Nagyon sokat nevetünk, ugyanazokon a vicceken. Ugyanazt a zenét szeretjük, és ugyanazokat a dolgokat szeretjük csinálni” – nyilatkozta férjéről a színésznő, aki nem feltétlenül ellenzi, hogy ismét gyermekük szülessen.

„Az eszem azt súgja, »azt hiszem, végeztem, a gyerekek már nagyok, és nem akarok visszatérni a pelenkacseréléshez«. De egy részem szeretne egy másikat. Persze, most már öreg vagyok!”

„Amikor Apple megszületett, hatalmasabb kék szemei voltak. Ha belenéztem, és ő visszanézett rám, úgy éreztem, »itt vagyok, hogy megtaníts nekem mindent«. Moses születése után szülési utáni depresszióban szenvedtem. Elég nehéz időszak volt, és emiatt hiszem, hogy rendkívül empatikus vagyok vele” – mesélt másik két csemetéjéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek