Starity

Megszületett Király L. Norbi kisfia

2012. szeptember 20. 21:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar X-Faktor első szériájának döntőse most boldogabb, mint valaha, hiszen felesége világra hozta első közös gyermeküket.

hirdetés
Megszületett Király L. Norbi kisfia

A magyar X-Faktorban feltűnt énekes, Király L. Norbi ennél boldogabb már nem is lehetne, hiszen amellett, hogy karrierje még mindig fut, megtalálta a boldogságot szerelme, Niki személyében, és most egy új taggal bővült a kis család.

Norbi még tavaly augusztusban ismerkedett meg a benzinkúton dolgozó lánnyal, ősszel már az eljegyzés is megtörtént, majd a menyegzőre sem kellett sokat várni, ahol az énekes kedvese már várandósan állt az oltár elé.

A kis trónkövetelő makkegészségesen, szerda este látott napvilágot, a baba születéseinek pillanatairól Norbi így mesélt a Blikknek:

„Kettő kiló nyolcvan deka, és gyönyörű szőke haja van. Nagyon büszke vagyok rá! Szerda este kilenc óra körül született meg, végig ott voltam mellette a legfontosabb pillanatoknál. Sokkal nehezebben viseltem az utolsó órákat, mint azt előtte sejtettem. Az tartotta bennem a lelket, hogy már iszonyúan vártuk, hogy meglássuk a legnagyobb boldogságunkat. Ott volt velünk a feleségem családja is."

A kisfiú nevét egyelőre nem árulták el a boldog szülők, de annyi biztos, hogy most teljes az öröm, ezért gratulálunk az újdonsült apukának!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek