Starity

A legnagyobb sminkbakik II.

2012. szeptember 21. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs hiány a vörös szőnyeges sminkkatasztrófákból, így most újabb öt sztárt mutatunk be nektek.

hirdetés
A legnagyobb sminkbakik II.

Hollywood díváinak sminkbakijairól szóló cikksorozatunk első részében már láthattatok öt olyan színésznőt és énekesnőt, akik rendesen melléfogtak, ami a sminkjüket illeti, és most is összegyűjtöttünk újabb öt celebhölgyet. Lássuk hogyan is festenek kedvenceink, amikor nem éppen a megfelelő külsővel lépnek a vörös szőnyegre.

A 43 éves Jennifer Lopez általában simán letagadhatna minimum 10 évet, azonban az első képen rendesen mellélőtt. A túl világos alapozó szörnyen sápadttá teszi az egyébként gyönyörű, barna bőrű énekesnőt és a hozzá felkent rúzs is öregíti.

Kelly Osbourne hatalmas változáson esett át az elmúlt évek alatt. Természetesen már a jó irányba haladt és ma már hűlt helye sincs a szörnyű külsejű, duci lánynak és egy gyönyörű, érett nőt láthatunk, akinek haja már pompázott a szivárvány szinte összes színében és jó pár kilót is ledobott. Úgy tűnik, Ozzy Osbourne lánya szerencsére sminkesét is lecserélte, vagy vett pár leckét, hiszen a határozottan javult megjelenése is.

Valószínűleg mindenki felteszi a kérdést, hová tűnt az elbűvölő, vöröshajú, szeplős kislány Lindsay Lohan mostani külsejét látva, hiszen Kellyvel ellentétben a színésznő az ellenkező irányba halad. A rengeteg botrány után következő plasztikai beavatkozásoknak és botoxkezeléseknek hála a 26 éves Lindsay ma már nyomába se ér egykori önmagának és néhány kivételes alkalmon kívül a legtöbbször egy ötvenes éveiben járó kiöregedett celebre hasonlít, mintsem egy egykor tündöklő, gyönyörű színésznőre.

Bizony a híres örökösnő, Paris Hilton sem tökéletes, hiszen már ő is esett abba a bizonyos hibába, mikor is piros rúzsa a fogára kenődött. Ez sajnos gyakori probléma, így ajánlatos időközönként ellenőrizni, ha élénkebb színű rúzsra esett a választásunk, de a kontúrceruza és az ajkak lealapozása is sokat segíthet a baleset elkerülése érdekében.

Taylor Momsen élete is félelmetesen Lindsay-ére kezd hasonlítani, hiszen a 19 éves színész-énekesnőt egykor még egy bájos szőke lányként ismerte meg a világ, azonban ahogy teltek az évek hatalmas stílusváltáson esett át, mind viselkedésileg, mind külsőleg. Legismertebb jellemzője a vastagon, feketén kihúzott, úgynevezett pandaszem, ami erős túlzás és cseppet sem vonzó a férfiak számára, de Taylor nem hajlandó megválni védjegyétől, mivel rocker stílusa „megköveteli” ezt.

Cikksorozatunk előző része:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek