Starity

Carly Rae Jepsen stílust váltott

2012. szeptember 21. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új videoklipje forgatásán a megszokottnál jóval merészebb szerelésben kapták lencsevégre a kanadai énekesnőt.

hirdetés
Carly Rae Jepsen stílust váltott

Carly Rae Jepsen meghódította a világot a Call Me Maybe-vel és bájos stílusával, most azonban úgy tűnik, váltott és áttért a szexisebb, nőiesebb vonalra, ugyanis erről tanúskodnak a legújabb klipforgatásán készült paparazzi képek.

A kanadai énekesnő következő kisfilmje a már megjelent albumán, a Kissen szereplő, This Kiss című dalhoz készül, ami jelenleg az iTunes 62. helyén áll. Carly a napokban forgatja a videót Burbankben és az egyik lesifotón egy piros topot, rajta egy fekete fűzőt és egy fekete színű bőrrövidnadrágot visel, kiegészítve hatalmas fülbevalókkal és erősen kihúzott szemekkel, egy másikon pedig fekete szoknyában és nem éppen hétköznapi magassarkúban pompázik.

„Ma forgatjuk a videoklipet a This Kisshez! Annyira izgatott vagyok. Sok meglepetés lesz” – csiripelte a 26 éves énekesnő Twitteren.

A meglepetések között szerepeltek valószínűleg a rockosabb stílusú ruhák és ezek után a rajongók már kíváncsian várják, hogy milyen lesz a klip képi világa, hiszen úgy tűnik, hogy egy nem éppen átlagos kisfilm van készülőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek