Starity

A One Direction tarolt az iTunes Fesztiválon

2012. szeptember 23. 09:09   |   Szerző: GretiiSz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction ismét lányok millióinak dobogtatta meg a szívét egy nem mindennapi fellépéssel.

hirdetés
A One Direction tarolt az iTunes Fesztiválon

Nincs olyan fiatal, aki eddig ne hallotta volna Liam Payne, Niall Horan, Harry Styles, Zayn Malik vagy Louis Tomlinson nevét. A fiúk második albuma, a Take Me Home címet kapta és novemberben kerül a boltok polcaira, illetve az arról megjelent első kiselmezük, a Live While We're Young tegnapelőtt debülált a Hits rádión, ahol többször is lejátszották a dalt.

A srácok csütörtökön az iTunes Fesztiválon léptek fel, ahol a rajongók legnagyobb örömére a színpadról autogrammokat is osztottak. Illetve, a több mint 1 órás show alatt elénekelték legismertebb dalaikat, mint például a What Makes You Beautifult, a One Thinget, és a Momentset is. A rajongók azonban némiképp csalódottan tértek haza, hiszen legújabb szerzeményüket – melynek premierje szeptember 24-ére volt tervezve, azonban a kiszivárgott videoklip miatt kénytelenek voltak hamarabb bemutatni – nem adták elő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek