Starity

Ismerd meg a sztárok évkönyvfotóit! III.

2012. szeptember 26. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét egy csokorba gyűjtöttük az egykor átlagos diákokból nagy sztárrá lett hírességek fotóját, így cikksorozatunk utolsó részében megnézheted, hogy néztek napjaink nagy sztárjai iskolásként.

hirdetés
Ismerd meg a sztárok évkönyvfotóit! III.

Első és második cikkünkhöz hasonlóan ismét egy kalap alá szedtük a gimis évkönyvfotózásokon készült – sokszor ciki, máskor pedig egész jól sikerült – fotókat, így folytatva az eddigieket láthatod, hogy bizony egyszer ők is voltak átlagos diákok.

Brad Pitt

Mielőtt többször is a világ legszexibb emberének választották, a színész is egy átlagos kisdiákként ült be a fotózásra még 1980-ban. Iskolájában, a Kickapoo High School-ban is nagy népszerűségnek örvendett a fiú, hiszen a „Legjobban öltözött diák”-nak járó címet is kiérdemelte, és valószínűleg a lányok is sokszor keresték a társaságát a már akkor is jóképű Bradnek.

Mariah Carey

A díva már 1983-ban is tudta, hogy hogyan kell tündökölni, hiszen szőke haj és sok smink nélkül is igazán jól mutat a fotón. Az énekesnőnek már ekkor is nagy zenei álmai voltak – osztálytársai a Mirage (káprázatos) becenevet is ráragasztották – és ami ezután történt vele, az valódi tündérmese, egy menő producer kezébe került a lány demója, és miután meghalgatta, azonnal lemezszerződést ajánlott neki, a többi pedig már történelem, így Mariah a világ egyik legkiemelkedőbb dívája és egyben az idei American Idol új zsűritagja is.

Kanye West

Az amerikai rapper arca szinte alig változott e kép 1994-es készülte óta, bár már Kanye-n is meglátszik az idő múlása. A Polaris School for Individual Education nevű iskola egykori diákja állítólag nagyon jó tanuló volt, később még az egyetemmel is megpróbálkozott, ám onnan hamar kibukott, így a zene felé vette az irányt, és mára már az egyik legnépszerűbb hip-hop előadó lett.

Leighton Meester

A Gossip Girl gyönyörű színésznője nagyon boldognak tűnik ezen a 2003-as képen, pedig itt még nem is sejthette, hogy mekkora lehetőség vár rá az életben. Több kissebb mellékszerep után 2007-ben az övé lett Blair Waldorf szerepe a CW sikersorozatában, a Pletykafészekben, ezzel pedig egy csapásra világhírű lett, és tinilányok milliói szeretnének rá hasonlítani legalább egy kicsit.

Adam Levine

A Maroon 5 énekese sok változáson ment át az évek során, ám ezek szemmel láthatóan jót tettek neki. A fiú már tizenhat évesen nagy sikereknek örvendett a lányok körében, hiszen a sulis kosárlabdacsapat egyik legmeghatározóbb tagjaként volt hogy az ő utolsó pillanatban bedobott labdája hozta meg a győzelmet. Sokáig a sportkarrier volt élete nagy álma, ám egy fesztivál alkalmával megismerkedett a Kara's Flowers – ma Maroon 5 – nevű együttessel, és ettől kezdve a zenének szentelte életét.

Kim Kardashian

A mindig kifogástalan megjelenéssel rendelkező valóságshow-sztár is sokat változott azóta, hogy 1997-ben lefotózták őt a Los Angeles-i Marymount High School egyik évkönyvfotózásán. Kim elmondása szerint mindig a népszerű lányok táborát erősítette, ám ő soha nem volt az a filmbekből ismert, gonoszkodós típus.

Taylor Lautner

Az Alkonyat-filmek szexi vérfarkasa is volt egyszer átalgos diák, aki ugyan már gyerekként is hatalmas sikereket ért el a harcművészet terén, mégis a színészetet választotta. 2001-től egyre több szerepre kérték fel a még mindig csak 20 éves fiút, ám 2008-ban végérvényesen is berobbant a köztudatba a Twilight-saga egyik főszereplőjeként, így egykori iskolájában, a Valencia High School-ban bizonyára büszkék arra a fiúra, akit annak idején a „Legszebb mosoly” címmel is kitüntettek a diákok.

  Nicole Polizzi „Snooki”

A Jersey Shore szabadszájú husigolyója, Snooki, azaz Nicole Polizzi így mosolygott utolsó évkönyvfotózásán, mivel végzősként 2006-ban már ilyenkor készült elhagyni a Marlboro High School falait. Az egykori pompomlánynak ballagását követően csupán három évet kellett várnia a sikerre, mivel a 2009-ben induló valóságshow után a nemrég anyává lett lányt tartják az egyik legmeghatározóbb rality-sztárnak.

Chace Crawford

Ezen a 2002-es évkönyvi képen is jól látszik, hogy Chace már a gimiben is a helyes fiúk táborát erősítette, hiszen a ragyogó széles mosoly megvan, bár az akkori haja hagy némi kívánnivalót maga után. A fiút iskolájában, a Trinity Christian Academy-ben még a „Legjobban öltözött diák”-nak is megválasztották, azonban az igazán nagy sikereket csak 2007-től könyvelhette el magának, azóta pedig a világ a Gossip Girl című sorozat Nate Archibald-jaként ismeri.

Rachel McAdams

A Central Elgin Collegiate Institute egykori tanulója is nagyon kitett magáért, amikor az évkönyvfotózásra került a sor. Bár ma már szerencsére visszafogottabban és ízlésesebben sminkeli magát, a ragyogó mosolya ugyanúgy megmaradt, aminek olyan sikeres filmeket köszönhet a kanadai színésznő, mint például a Bajos csajok,a Szerelmünk lapjai vagy a Fogadom.

Tom Cruise

Ezen az 1980-ban készült fotón jól látszik, hogy a színésznek jót tett az idő, hiszen miután kikerült a Glen Ridge High School falai közül, azóta megférfiasodott az arca, a fogai is a helyükre álltak, mindemellet a kerrierje is beindut, hiszen felfigyelt rá Hollywood, sikert sikerre halmozó filmek, Golden Globe-díjak, Oscar-jelölések és rengeteg pénz jellemzik Tom elmúlt éveit.

Emma Stone

A Könnyű nőcske és a Csodálatos Pókember sztárja már 2000-ben is ugyanilyen vidám személyiségű kisdiák volt, mint amilyen napjainkban is. Már korán elhatározta hogy színésznő szeretne lenni, ezért a hatodik osztály után magántanuló lett, 2004-ben Los Angelesbe költözött, hogy beindítsa karrierjét, és ebben az évben megkapta első szerepét, azóta pedig már több sikerfilmben is tündökölt, tehát nem véletlenül tartják őt Hollywood nagy reménységének.

Adam Lambert

Ha ránézünk erre a 2000-ben készült képre, nehéz elhinni hogy az énekes így festett végzős korában, amikor még a már védjegyének számító hajfestést és szemfestést is mellőzte. A Mount Carmel High School egykori diákja nem tartozott az átlagos diákok közé, visszahúzódó és csendes volt, mivel szégyellte a másságát, igyekezett beolvadni, és úgy csinálni, mintha átlagos fiú lenne. Titokban énekórákra és drámaszakkörre járt, mivel a színpadon lehetett önmaga, ami azóta sem változott, hiszen az American Idol dobogósaként, és mára már elismert és sikeres énekesként valóban kiteljesedhet a színpadon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek