Starity

Selena Gomez: „Olyat tettem, amit nem is gondoltam volna”

2012. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: GretiiSz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spring Breakers című film debütálása már a láthatáron, a Hollyscoop már sajtótájékoztatót is tartott a filmmel kapcsolatban és a 69. évi Velencei Filmfesztiválon a lányok már felvillanyozták a közönséget. Selena Gomez őszintén beszélt a szerepéről.

hirdetés
Selena Gomez: „Olyat tettem, amit nem is gondoltam volna”

A sztori egy csapat lányról szól, akik kirabolnak egy éttermet a vakációjuk finanszírozása érdekében, majd a történetben éles fordulat következik be. A szereposztásban olyan neveket fedezhetünk fel, mint pl: Selena Gomez vagy épp Vanessa Hudgens.

Miss Gomez tejlesen megbízik a rendezőben, és úgy érzi, hogy a filmben nyújtott teljesítményével újra fogják értékelni színészi képességeit, és a karriejét.

„Ha van valaki, akiben biztos vagyok, hogy ki tudja hozni belőlem a legjobbat az Harmony [Korine – a film rendezője] – nyilatkozta Selena. – Olyan dolgokat tettem, amiket nem is gondoltam volna, hogy megtehetek egy filmben. Azt hiszem, azért tettem meg mégis, mert bíztam Harmonyban, és bíztam a lányokban is.”

Vanessa Hudgens támogatta Selena lelkesedését, amely a rendezővel való munkát erősítette, és „nagyszerűen együttműködőnek” nezete Harmonyt, ami tényleg megkönnyítette a közös munkát, és felszabadultabb hangulatot bíztosított a forgatásokon.

„Szabad teret nyújtott számunkra, így megkönnyítette a színjátszást, mivel hagyta, hogy saját magunkat adjuk és feloldódjuk” – mondta Vanessa.

Nos, a minket sikerült kellően felcsigázni, de sajnos még sokat kell várnunk a filmre, hiszen csak jövőre kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek