Starity

Újabb információk a 90210 ötödik évadáról

2012. szeptember 23. 17:05   |   Szerző: ItsMilan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW csatorna még a nyár elején jelentette be a sikersorozat folytatását, azóta pedig sorra szivárognak ki a tervek és az új karakterek kilétei.

hirdetés
Újabb információk a 90210 ötödik évadáról

A 90210 című sorozat az ingadozó nézettségi adatok ellenére is fennmaradt a The CW csatorna őszi palettáján, így esélyt kapott a jubileumi 100. részre is. A készítők igyekszik nagyon odatenni magukat ebben a szezonban, hiszen egyikőjük sem szeretné, ha jövőre fel kéne oszlania a már jól összeszokott stábnak.

A két főkészítő, Patti Carr és Lara Olsen optimistán és nagyon bíztatóan nyilatkozott a tévés szakmában nagy mérföldkőnek számító 100. epizódról: „Vissza fogunk menni az időben újra átélni pár emléket. Egyre nagyobb és több dolgot adhatunk ki a kezeink közül. Van Playboy villánk, vannak zenei sztárvendégeink, és pár igencsak tanulságos pillanatunk a csapatnak” – mondta Patti, aki szerint ne egy szokványos „visszaemlékezős epizódra” számítsunk. „Annyi minden történik a 100. részben, hogy nem is tudom miként fogjuk egybesűríteni az egészet” – tette hozzá Lara.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy kik csatlakoznak a Beverly Hills-i egyetemistákhoz, azóta viszont újabb nevek szivárogtak ki. Zenei sztárvendégként Ne-Yo nevét tudhatjuk eddig biztosra, aki Let Me Love You (Until You Learn To Love Yourself) című dalát, és egy másik, egyelőre ismertelen szerzeményt fog előadni. Egyszeri vendégszereplők tekintetében a JustJared című weboldal tulajdonosára, Jared Engre, illetve Denise Richardsra számíthatunk, míg Natalie Morales és Amber Stevens valószínűleg huzamosabb időt töltenek majd el a 90210-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek