Starity

Jön a Hawaii Five-O második évada a Universal Channelen!

2012. szeptember 24. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pro4 után a Universal Channel is úgy döntött, hogy levetíti a méltán népszerű Hawaii Five-O című sorozat második évadát, amely ezúttal dupla epizódokkal kerül adásba.

hirdetés
Jön a Hawaii Five-O második évada a Universal Channelen!

A tengerentúlon ma mutatja be a CBS csatorna a harmadik évad első epizódját, a Hawaii-rajongók pedig tegnap egy premier előtti vetítésen megnézhették a szezonnyitó részt.

Nálunk azonban meg kell elégedni az ismétléssel. Korábban ugyanis a pro4 csatorna levítette a második évadot, nemrég pedig az első epizódtól kezdte ismételni a sorozatot. Október 1-étől pedig a Universal Channel is műsorára tűzi a szezont. A második évad tehát október 1-étől indul és minden hétfőn dupla epizódokkal fog jelentkezni.

Az évadnyitó részben Danny próbálja tisztázni Steve-et, akinek Victor Hesse segítségével sikerül megszöknie a börtönből. Wo Fat pedig ezúttal is gondoskodik arról, hogy eltakarítsa a számára veszélyt jelentő embert, ezúttal Victor Hesse esik áldozatául.

A második évadban egyébként rengeteg érdekesség történik: árulás, megtorlás és titok minden mennyiségben, valamint egy új szereplő Lori Weston személyében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek