Starity

Bűnös szerelem az RTL Klubon

Kapcsolódó sztárok

Catherine Siachoque Catherine Siachoque 817

színésznõ

Lorena Rojas Lorena Rojas 1736

színésznő, énekesnő

Jencarlos Canela Jencarlos Canela 798

énekes, színész

Maritza Rodríguez Maritza Rodríguez 1307

Színésznő, Modell

Sonya Smith Sonya Smith 1636

színésznő

Mariana Torres Mariana Torres 1312

színésznő

Ariel López Padilla Ariel López Padilla 5352

szinész

Mauricio Islas Mauricio Islas 6578

Színész

Lupita Ferrer Lupita Ferrer 6412

színésznő

Daniel Lugo Daniel Lugo 9001

színész

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2012. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: Atina21

Október 1-től új telenovella érkezik kis hazánkba: a Bűnös szerelem, melynek főszereplői az El Mantial – Az ősforrás sztárja, és a Második élet főhősnője, Lorena Rojas.

Bűnös szerelem az RTL Klubon

Marucio Islas és Lorena Rojas közös sorozata, a Bűnös szerelem (Pecados Ajenos) október 1-től minden hétköznap délután 15.20-tól lesz látható az RTL Klub műsorán.

A történetben Natalia Ruiz (Lorena Rojas) és Adrián Torres (Mauricio Islas) két egymásnak idegen, különböző városban élő ember, de sorsuk hasonló. Mindketten több, mint húsz éve boldogtalan házasságban élnek, és gyermekeik vannak. A sors úgy hozza, hogy mikor mind a ketten a válás szélére sodródnak, találkoznak egymással, és első pillantásra egymásba szeretnek. Kapcsolatukat azonban sokan nem nézik jó szemmel. Ilyen Elena, Adrián hisztériás, paranoiás és sértődött felesége, Rogelio, Natalia alkoholista férje, aki megalázza őt, és Inés, aki irigyli és gyűlöli Nataliát, miközben úgy tesz, mint ha a barátnője lenne. Natalia életét anyósa, Agata is megkeseríti, ugyanis az áruló, ambiciózus gazember, Manuel segítségével elveszi tőle gyermekeit, mert fia sorsáért őt okolja. Ahhoz, hogy Natalia és Adrián szerelme beteljesedhessen, még egy nagyon hosszú, és rögös út vezet, keserűséggel, csalódással, árulással, félreértésekkel, és egy titokkal, amely korábbi életüket is összekapcsolja.

hirdetés

További szerepekben látható még a Zárt ajtók mögött négy sztárja Catherine Siachoque, Maritza Rodriguez, Sofía Lama és Daniel Lugo, a Milagros főszereplője, Sonya Smith, az Ördögi kör főhőse, Jencarlos Canela, valamint a La Pola szereplője, Carlos Camacho.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek