Starity

Céline Dion albuma csak jövőre érkezik meg

2012. szeptember 25. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig arról számoltunk be, hogy a Water & Flame album még idén megérkezik, de a SONY Music eltolta a megjelenést 2013-ra.

hirdetés
Céline Dion albuma csak jövőre érkezik meg

Az énekesnő visszatérő albuma, a Water & Flame eddig 2012 novemberére volt kiírva, azonban nemrég a CelineDionNews nyilvánosságra hozta, hogy az új album megjelenését a SONY Music eltolja 2013 elejére. Egyelőre az okok ismeretlenek. A munkálatok pedig még mindig folynak, Ne-Yo és Dianne Warren társaságában.

Előző cikkünkben arról is beszámoltunk, hogy a kanadai énekesnő megszállottja a Rollin' in The Deep énekesnőjének. Újabb hírek röppentek fel arról, hogy az album első kislemeze egy Adele-közreműködéssel jelenne meg.

Az énekesnő nem csak angol, hanem francia nyelvű albumot is tervezett az idei évre, ami az eddigiek szerint november 5-én fog megjelenni, Sans Attendre címmel. Reméljük ennek a lemeznek a megjelenését nem tolják el jövő évre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek