Starity

VV Annamari prostiként dolgozik

2012. szeptember 27. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rejtett kamerás felvétellel igazolja állításait a Blikk riportere, aki kuncsaftnak álcázva magát látogatta meg a magát Klaudia néven hirdető egykori villalakót.

hirdetés
VV Annamari prostiként dolgozik

A VV5 fura lánya óránként tizenötezerért szexel – közölte címlapon a ma reggeli Blikk. A lap újságírói miután fülest kaptak, saját szemükkel bizonyosodtak meg arról, hogy az egykori villalakó újabban mivel keresi a kenyerét.

VV Annamária egy szexpartner-kereső internetes oldalon hirdeti magát, ahol a Klaudia álnevet használja. Az oldalon lévő fotókon már felismerhető a valóságshow-ban már túlságosan is sokat látott teste, de hogy biztos legyen a dolog, a Blikk rejtett kamerás felvételt is készített a XIII. kerületi kéjlakásban, ahol a korábban modellkarrierre pályázó Annamari a kuncsaftjait fogadja.

Félóra tízezer forint, egy óra tizenötezer – kezdte a szőke hölgy, aki a titkos riportert a szolgáltatás részleteibe is beavatta, majd további üzleti információkat is megosztot.Általában két-három vendéget fogadok. Ebből el lehet éldegélni, de ha rendesen csinálnám, akkor igazán jó pénzt szakíthatnék. Nagyon színes a vendégek köre, de alapvetően én döntöm el, kit kényeztetek. Már a telefonbeszélgetésből kiderül, kit engedek be az ágyamba, legtöbbjüknek esélye sincs. De persze vannak olyanok is, akik visszajáró vendégek, mi több, olyan, akivel még én is élvezem” – mesélte Kaludia, aki rákérdezve, tagadta, hogy ő lenne a Való Világból ismert lány.

Annamari a történtek ellenére is azt állítja, hogy a Klaudia névre hallgató örömlány egy rá nagyon hasonlító lány lehet, de semmi köze nincs hozzá. Elmondása szerint éppen egy randin volt aznap este. Ha így volt, már csak az a kérdés, miért tűnt el hirtelen az a bizonyos hirdetés a szexparter-kereső oldalról?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek