Starity

Muri Enikő harmincévesen szeretne családot

2012. szeptember 27. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Házasodna és szülne is a harmadik x környékén az X-Faktor felfedezettje, aki akár New Yorkban is el tudná képzelni az életét.

hirdetés
Muri Enikő harmincévesen szeretne családot
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az X-Faktor második szériájának legjobb női hangja igazán mozgalmas nyarat tudhat maga mögött, melynek eredményeként megjelent saját albuma, az Enciklopédia. A lemezen lévő dalok állítólag mind a saját életéről szólnak.

Ha nyár, akkor természetesen a pihenésre is időt kell szakítani, így tett Enikő is, aki két hétre New Yorkba látogatott volt párjához.

„Tizenkét napot töltöttem ott a barátaimmal. Két éve él Amerikában a volt párom, akit most először látogattam meg. Újra sokat sétáltunk együtt, moziba jártunk, elvitt vacsorázni, kirándulni. Nehéz a távkapcsolat, azóta próbálunk telefonon beszélni, de nem ugyanaz persze, mintha együtt élnénk. Jó volna még kimenni hozzá, de nem tudom, hogyan alakul még a közös jövőnk”mondta Muri Enikő, akinek komoly tervei vannak a jövőre nézve.

„Szeretnék harmincéves korom körül házasságot és gyereket is. De még nagyon fiatal vagyok, ezek a tervek még biztosan formálódni fognak” – tette hozzá az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek