Starity

Vámpírnaplók: megvan Elena első áldozata?

2012. szeptember 27. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elena immár vámpírként fogja életét élni, és a TVGuide már biztos annak az embernek a személyében, aki be fogja teljesíteni a lány átváltozását.

hirdetés
Vámpírnaplók: megvan Elena első áldozata?

Bár Magyarországon még nem került vetítésre a Vámpírnaplók harmadik évada, a sorozat nagy rajongói figyelemmel kísérték az interneten az epizódokat, így izgalommal várják már a következő szezont, mivel az évadzáróban végre megtörtént az, amire mindenki várt: Elena vámpírrá változott.

Az utolsó részben a Nina Dobrev által megformált lány feláldozta saját életét azért, hogy Matt megmeneküljön, de mivel súlyos fejsérülései voltak nem sokkal a baleset előtt Meredith vámpírvérrel gyógyította meg, így az még nem szívódott fel a szervezetében, tehát életben marad és vérszívóként fog felébredni a negyedik évad első részében. Azonban Elena tette miatt Zach Roerig karaktere adósnak érzi magát és a TVGuide értesülései szerint nem is akárhogyan fogja egyenlíteni a számlát.

„Többek között Matt is felelős azért, hogy Elena azzá lett, amivé sosem szeretett volna, így jelentős szerepe lesz majd az átváltozás folyamatában. A bűntudata arra fogja késztetni, hogy bármit képes legyen megtenni a lányért – főleg ha a vérről, vagyis a táplálkozásról lesz szó" – árulta el a riporter.

Tehát úgy tűnik, hogy Matt még mindig bármire képes, ha egykori szerelméről van szó, de vajon hogy fog alakulni a kapcsolatuk a folyamat alatt? Hiszen biztosan közelebb kerülnek egymáshoz, és mint tudjuk, az újdonsült vámpírok mindent sokkal intezívebben éreznek, így lehet, hogy végül Matt lesz az, akivel Elena át fogja élni az első vámpíregyüttlétét?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek