Starity

Clooney kidobta Keiblert!

2012. szeptember 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az álomnak vége szakadt! – gondolta Stacy, és kisétált a szívtipró George Clooney életéből. Most már biztos, hogy a pár külön utakon jár. De mi is történhetett? Csak a szokásos: Mr Clooney berezelt.

hirdetés
Clooney kidobta Keiblert!

A pár 2011 júliusában jött össze. Sok szép napot töltöttek együtt, kirándultak. Clooney még a szüleinek is bemutatta Stacyt, valamint az exdíva is George-ot az ő szüleinek. Mindenki azt hitte – de leginkább Stacy –, hogy ők örökre együtt maradnak, de mint általában a színész, most is megfutamodott a kapcsolat elől.

Szeptember eleje óta megy a találgatás, hogy tényleg különváltak útjaik? Most már hivatalos, hogy igen, vége a románcnak. Stacy egyik barátja nyilatkozta: „Stacy azt mondta, hogy George megint egyedül akar lenni, így elköltözött a szüleihez egy kis időre, de amikor újra találkoztak, teljesen másképp viselkedett vele, elhúzódott tőle. Pedig Stacy reménykedett, hogy hosszútávú lesz a kapcsolatuk.”

Nemrégiben egyik nyaralásukon az a hír járta, hogy Stacy terhes, de végül kiderült az igazság, melyet maga Keibler felháborodottan vallott meg. Pedig túl a harmincon, biztosan örült volna egy szerelemgyereknek. Clooney annyira már nem biztos. Hisz köztudott a színészről, hogy nem tud és nem is akar végleg megállapodni. Stacy is belekerült abba a híres Clooney-süllyesztőbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek