Starity

Pink ismét a csúcson

2012. október 02. 08:08   |   Szerző: tomszi1006

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vagány énekesnő új albuma első héten csaknem háromszázezer példányban talált gazdára, ezzel megszerezve az első a helyet a világ legnevesebb listáján.

hirdetés
Pink ismét a csúcson

Pink 2000-ben robbant be a köztudatba, There you go és Most girls című slágereivel. Ezek a dalok még R'n'B stílusúak voltak. Azonban az évek előrehaladtával az énekesnő stílusa rockosabb lett. Sorra gyártotta a saját maga által írt slágereket: Just like a pill, U+ur hand vagy éppen a Grammy-díjas Trouble.

Eddig hat stúdióalbuma jelent meg, valamint egy válogatásalbum. Lemezei egytől-egyig többszörös platina minősítésűek. A rajongók kedvence azonban a negyedik album lett, mely az I'm not dead címet kapta. Ezen található például a Who knew és a Stupid girls is.

De ne térjünk el a legújabb szenzációtól, a The Truth About Love-tól. Ez Pink 6. stúdióalbuma és alig három hete került a boltok polcaira. A lemezről kimásolt első kislemez a Blow me (One last kiss) sorra hódítja meg a slágerlistákat. Többek között első az amerikai rádiós listán és a Billboard Adult Pop Songs-listán is (mindkettőn második hete uralja a number one pozíciót). A dal Magyarországon is nagy sikert aratott, a rádiókban nincs olyan óra, hogy ne játszanák le. Az album második kislemeze a nagy mondanivalóval rendelkező Try című dal lesz. A klipet már korábban leforgatták, most már csak a megjelenésre várunk.

Visszatérve az albumhoz, ez Pink első number one albuma az USA-ban, sőt mitöbb első helyen nyitott. A megjelenés hetében 281 ezer darab fogyott el belőle, ezzel azonnal a lista élére került. Az album a 2012-es év 3. leggyorsabban fogyó lemeze lett a megjelenés hetében. Egyedül Justin Bieber és Madonna tudta maga mögé utasítani az énekesnőt.

Az albumról, mind a kritikusok, mind a rajongók csupa pozitív véleményeket alkotnak. Több neves újság, például a People magazin is azt állítja, ez lett Pink legjobb és legőszintébb alkotása. Az Entertainment Weekly azt írta a sztárról, hogy ő napjaink talán legjobb dalszövegírója a popzenében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek