Starity

Alanis Morissette kiáll az őrjöngő Billie Joe Armstrong mellett

2012. szeptember 28. 21:09   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alanis Morissette a Jimmy Kimmel Live című műsorban egy Green Day-számot énekelt támogatása jeléül.

hirdetés
Alanis Morissette kiáll az őrjöngő Billie Joe Armstrong mellett

Alanis Morissette a Jimmy Kimmel Live-műsorban lépett fel, és kiválasztott dala a Basket Case című szám volt, ami egy Green Day-szerzemény. Alanis szerint ezzel is szeretné támogatását kimutatni Billie felé, aki nagyon fontos neki, felnéz rá, amiért régóta a szakmában van, és úgy gondolja, hogy akármi is az oka a történteknek, nem helyes, ahogyan az ipar elbán azokkal, akik nem érdemlik meg.

Az énekesnő egyenesen azt állítja hogy Billie bátor volt, amiért ki merte mondani és mutatni érzéseit, még akkor is, ha az nem a legjobban sikerült, hiszen így felszínre került egy régóta létező, ám megválaszolatlan kérdés, miért kezeli az ipar ugyanúgy a fiatal sztárokat, mint azokat, akik már évtizedek óta a szakmában vannak. Morissette szemében Billie hős, és őszintesége felhívhatná mindenki figyelmét az igazi problémára.

Ő viszont nem tartja magát elég bátornak a felszólaláshoz, mert egy rocker férfitől nem meglepő ez a hozzáállás, de egy hasonló női kirohanás más érzést keltene mindenkiben, és talán nem is vennék ennyire komolyan.

A Green Day nemrégiben az iHeart zenei fesztiválon lépett fel, újságban megjelent hírek szerint Usher elhúzódott koncertje miatt, más internetes lapokon olvasott információk szerint viszont a soronkövetkező Rihanna-koncert díszletének megépítése miatt kellett abbahagyniuk koncertjüket. A frontember, Joe Armstrong a színpadon borult ki, pár perc alatt több mint 21 alkalommal ejtett ki a száján egy szitokszót, és dühében azt mondta, hogy „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber”. Azóta kiderült, hogy az énekest elvonóra küldték, a csapat pedig bocsánatot kért a viselkedésükért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek