Starity

Kihasználták AnnaLynne McCordot

2012. szeptember 28. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajnos a férfiak gyakran használják ki a nők gyengeségét és folyamodnak erőszakhoz. A Somaly Mam Alapítvány célja ezen nők segítése és a megmozdulás egyik szóvivője a 90210 gyönyörű színésznője.

hirdetés
Kihasználták AnnaLynne McCordot

A sztárvilágban is gyakran előfordul, hogy a férfiak testi erőszakkal intézik el a dolgaikat, de a hétköznapi nőket is kihasználják, megerőszakolják. Számos szervezet jött már létre, melyek a bántalmazott, prostitúcióra kényszerített nőket támogatják és az egyik ilyen alapítvány, a Somaly Mam rendezvénye néhány napja zajlott Los Angelesben, ahol megjelent AnnaLynne McCord is, aki az este folyamán meglepő vallomást tett.

„Erőszakoltak már meg itt valakit? Vagy használtak ki szexuálisan? Nem mondott nemet az illetőnek, amikor úgy érezte, nincs joga hozzá? Tudom milyen érzés – kezdte a 90210 sztárja. – Volt egy hasonló tapasztalatom egy ismerősömmel, mint amin ezek a lányok mennek keresztül. Nem támadás volt, vagy valami ilyesmi, csak nem mertem szólni, nem tudtam hogyan mondjam, hogy én ezt nem akarom.”

A 25 éves színésznő őszinte beszéde nagy meghökkenést válltott ki a jelenlévőkből és rajongóiból egyaránt. Azonban nem olyan meglepő ami AnnaLynnel történt, hiszen akadtak olyan sztárok, akik bevalották, hogy bizony ők is estek már hasonló helyzetbe és sokan segítik, támogatják a szervezetek munkáját.

„Nem használtam a számat, de most megteszem, és felemelem a hangomat mások érdekében. Végre kimondhattam és most már tiszta a lelkiismeretem” – zárta mondandóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek