Starity

Brazil lány nyerte a Miss Continente Americano 2012 címet

2012. szeptember 30. 21:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben az évben is megrendezték a Miss Continente Americano nevű szépségversenyt, melynek győztese a 23 éves brazíliai Camila Serakides lett.

hirdetés
Brazil lány nyerte a Miss Continente Americano 2012 címet

Idén hetedik alkalommal rendezték meg a Miss Continente Americano szépségversenyt, ahol az amerikai kontinens 21 országának legszebb lányai versenyeztek a koronáért.

Ebben az évben is az ecuadori Guayaquil városban tartották meg a szépségkirálynő-választást, melynek időpontja szeptember 29-e volt. A műsort, mint az elmúlt évben is, Roberto Rodríguez vezette.

A versenyzők között több különdíjat is osztottak, a legjobb nemzeti kosztüm díjat a kolumbiai Melissa Cano nyerte meg, a legszebb arcét Costa Rica versenyzője kapta, a Miss Congeniality-különdíjat Kesiah Papasinnek, a kanadai versenyzőnek adták, a legfotogénebb pedig Mexikó küldöttje lett.

Miután kiosztották a különdíjakat, kihirdették, ki az a hat lány, akik közül kikerül majd a győztes. Miss Panama, Miss Paraguay, Miss Mexico, Miss Brazil, Miss Argentina és Miss Costa Rica jutott a legszebb hat közé.


A hat döntős

Ezt követően a lányokat újra pontozták, kihirdették a királynőt és udvarhölgyeit fordított sorrendben. A harmadik helyezett Argentína versenyzője, Josefina Herrero lett, a második helyen Miss Panama, azaz Maricely González végzett, a győztes pedig a 23 éves brazíliai Camila Serakides lett. Camila fejére a tavalyi gőztes, az ecuadori Claudia Schiess tette a koronát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek