Starity

Megünnepli házassági évfordulóját Katy Perry

2012. október 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ahelyett, hogy összetörne a közelgő évforduló kapcsán, hatalmas partit csap válásának tiszteletére.

hirdetés
Megünnepli házassági évfordulóját Katy Perry

A Part of Me énekesnője, akinek a válását hivatalosan júliusban mondták ki, október huszonharmadikán ünnepelné második házassági évfordulóját Russell Branddel. Ahelyett, hogy a dátum letargiába taszítaná, óriási bulit tervez, hogy megünnepelje, hivatalosan is szingli és huszonnyolc éves.

A hírről a The Sun magazin tudósított először: „Hetekig rettegett 23-ától, most azonban úgy gondolja, ideje pozitív emlékké kovácsolnia. Két nappal később lesz a születésnapja, és a legkevésbé sem szeretné szentimentális hangulatban eltölteni azt a hetet.”

Források szerint a barátai tanácsolták, bulizzanak Las Vegasban, ám Katy egy visszafogottabb házibulira gondolt. Eldöntötte, ún. váláspartinak nevezi el az eseményt, és azt fogja csinálni, amit szeret, és azokkal, akiket szeret.

Katy és Russell egy romantikus ceremónia során kötötték össze életüket, de 14 hónap után bejelentették házasságuk felbontását. Az énekesnő jelenleg John Mayerrel randizgat, míg a komikust egy sor különféle hölggyel hozták kapcsolatba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek