Starity

Liam Payne Leona Lewisszel randizik?

2012. október 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha hihetünk a pletykáknak, Liam Payne meglehetősen gyorsan túltette magát Danielle Peazerrel való szakításán, és máris Leona Lewis oldalán keresi a boldogságot.

hirdetés
Liam Payne Leona Lewisszel randizik?

Múlt szerdán robbant bombaként a hír, hogy Liam Payne és barátnője, Danielle Peazer búcsút intettek egymásnak. Sok rajongó még most sem hiszi el igazán, hogy vége a románcnak, a pletykák szerint azonban az énekes máris újra belevetette magát a randizásba, méghozzá a szintén egykori X-faktoros Leona Lewis oldalán – írja a HollywoodLife.

Liam egy interjúban már januárban említette, hogy Leona az egyik sztárideálja, és most, hogy végre szabad lett, nem is habozott élni a lehetőséggel, és elhívta az énekesnőt egy találkozóra, amit aztán meg is ismételtek azóta.

„Nagyon izgatott amiatt, ahogy a dolgok Leonával alakulnak. Amint esélye nyílt rá, hogy elhívja, megtette és nagyon élvezték a randijaikat. Bár Londonban voltak, sikerült fű alatt intézniük, és nagyon oda vannak egymásért” – mondta Liam egyik barátja.

A két sztár között 8 év korkülönbség van Leona javára, ám ha igaznak bizonyul a szóbeszéd, újabb álompár született.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek