Starity

Lady Gaga bebizonyította: tényleg ilyennek született

2012. október 03. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extravagáns énekesnő egy gyermekkori fotóját osztotta meg a világgal, megmutatva, hogy ő már kislányként sem félt vállalni önmagát.

hirdetés
Lady Gaga bebizonyította: tényleg ilyennek született

Lady Gaga – mint kicsi szörnyecske! A rajongók minden bizonnyal elolvadtak kedvencük fotója láttán, amit az énekesnő múlt szombaton töltött fel magáról. A kilencéves Stefani már tudta, mit akar és hogyan adja elő magát.

A fényképen a kislány, aki akkor még a Stefani Germanotta nevet viselte, tetőtől talpig feketébe öltözött, talán Halloween alkalmából vagy éppen egy táncelőadás kedvéért. De mivel itt Gagáról van szó, őt ismerve az is elképzelhető, hogy ez volt az ő mindennapi iskolai viselete. A sminkje sem kevésbé feltűnő: vastagon kihúzott, tágra nyitott szemekkel és vörösre rúzsozott ajkakkal pózolt a kamerának.


Fotó: Lady Gaga / Twitter

Mindenesetre, Gaga nem fél attól, hogy önmagát is kritizálja. „Isten óvja az édesanyámat!” – fűzte hozzá a fotójához.

Gaga hétfőn Olaszországban járt, ahol a divattervező Donatella Versace-vel találkozott és megmutatta a formás testét egy sokat sejtető Versace-ruhában. Miután számos kritikát kapott, amiért a nyáron felszedett magára némi súlyt, az énekesnő a saját javára fordította a helyzetet és megragadta az alkalmat, hogy felhívja a rajongói figyelmét arra, hogy a vonzó alaknak nem feltétlenül csontsoványnak kell lennie – egy mozgalmat is indított ezzel kapcsolatban Body Revolution néven.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek