Starity

Mariah Carey férje a felesége védelmére siet

2012. október 04. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Idol botrányos felvétele után Nick Cannon felszólalt a felesége védelmében.

hirdetés
Mariah Carey férje a felesége védelmére siet

Megjegyzés Nicki Minajnak: Ha belekötsz Mariah Carey-be, jobb, ha felkészült arra, hogy a férjével találod szembe magad. Szerdán Nick Cannon ugyanis megmondta a véleményét az Access Hollywood Live-ban a felesége és a rapper közötti durva szóváltásról, amelyre az egyik American Idol meghallgatáson került sor, Észak-Karolinában.

„A feleségem a legerősebb és a legelegánsabb nő, akivel valaha találkoztam, ha megnézitek a videót, ő megőrzi a higgadtságát. Nem hiszem, hogy meghatotta volna ez a színpadiasság és szépségversenyszerű felvonulás. Ő azért jelentkezett erre a feladatra, hogy segítsen a fiatal tehetségeknek... ez olyan, mint a kispadon ülni. Remélem, hogy ez a show nem erről fog szólni, a marakodásról… mentornak jelentkezett egy olyan műsorba, ami arról szól, hogy az emberek beteljesítik az álmaikat.

Amikor az AHL műsorvezetője, Kit Hoover arról kérdezte Cannont, vajon talán Nicki Minaj féltékeny-e Mariah Carey sikeres karrierjére, a férfi nevetve vágott vissza: „Olvastad a forgatókönyvet!”

A verbális harc után – amelynek során Minaj megfenyegette Mariah Carey-t, hogy kiüti – Cannon beszélt a gyermekei, a 17 hónapos ikrek, Moroccan és Monroe édesanyjával: „Felhívott és beszélgettünk a gyerekekről a nap végén, ugyanis ő is csak egy anyuka, és ő az én feleségem... ki kell cserélnünk a pelenkákat és felnevelnünk a gyermekeinket.”

„Nem fogja hagyni, hogy még egyszer felbosszantsák – árulta el egy forrás a People magazinnak. – Elegánsan fogja kezelni a helyzetet. Mariah már sokkal rosszabb dolgokkal is szembenézett a karrierje során.”

Habár az Idol producere, Nigel Lythgoe tagadja, hogy Minaj azt mondta a veszekedés közben, hogy ha lenne fegyvere, azonnal le is lőné Carey-t, a műsor házigazdája, Ryan Seacrest azonban beismeri, hogy a helyzet nagyon is forró volt. „Őszintén bevallom, hogy kemény helyzet volt – mondta a rádióműsorában szerda reggel. – Túl messzire ment, addig a pontig, amikor a producerek azt mondták, »akkor most fejezzük be!«

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek