Starity

Xtinát újra elismerték karitatív munkájáért

2012. október 06. 11:11   |   Szerző: amileroable

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnőt a külügyminisztériumban tüntették ki azért a küzdelemért, amit a globális éhezés ellen vív. Christina Aguilera az ünnepségen egy mély kivágású lila ruhában jelent meg.

hirdetés
Xtinát újra elismerték karitatív munkájáért

A Washington DC-ben megtartott ceremonián az énekesnő azon erőfeszítéseit ünnepelték, melyeket az ENSZ Világélelmezési Program nagyköveteként tett. A ceremónia keretein belül Clinton tisztelgett a The Voice sztárja előtt, valamint egy kerekasztal beszélgetés is lezajlott az énekesnő és David Novak vezérigazgató között.

Az ünnepségen úgy tűnt, Clinton és Aguilera különösen jól kijönnek egymással, büszkén jelezve, hogy közel 115 millió dollár gyűlt össze a popsztár segítségével 2007 óta.

Xtinát csak két éve jelölték ki a feladatra, hogy legyen az ENSZ éhezés elleni küzdelmének nagykövete, és ő már több ízben is kijelentette mennyire komolyan veszi ezt a szerepet. „Minden hatodik másodpercben meghal egy gyermek az éhezés következtében, ami egy hatalmas szám – mondta Aguilera Oprah Winfrey talkshow-jában még 2010-ben. – Miután megszültem a saját gyermekemet, csak részese szerettem volna lenni ennek az egésznek, tenni valamit ellene, és segíteni változtatni a helyzeten.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek