Starity

AkrobaThalía!

2010. július 27. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyerekkorában arról álmodott, hogy Nadia Comăneci utódja lesz. Bár mégsem így alakult, mindig is vonzották a veszélyes sportok és mutatványok: a trapéztől sem riadt vissza!

hirdetés
AkrobaThalía!

Bizonyára kevesen tudják, hogy Mexikó első számú énekesnője és médiasztárja egészen kislány korában arról álmodott, hogy olimpiai tornász lesz, egészen pontosan az „új Nadia Comăneci”. Egy térdsérülés következtében azonban Thalía a sportkarriernek búcsút inthetett, ám kiváló formája megőrzése érdekében rendszeresen sportol, sőt, nem is elégszik meg az egyszerű sportokkal,  mindig a legextrémebbet választja, mint például a sziklamászás vagy a sí.

Ezennel – mint írta a Twitteren – egyik legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy kipróbálhatta a trapézt. Ahhoz képest, hogy először csinálta, nem is sikerült neki rosszul! A mutatvány után még ő is boldog volt: Mi primer trapecio! Nada mal, he? („Az első trapézom! Egyáltalán nem rossz, ugye?”) – írta lelkesen a Twitteren.

Lehet, hogy Thalía mégis pályát tévesztett?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek