Starity

Meztelen műsorvezetőkkel dobják fel az időjárás-jelentést

2012. október 05. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mellbedobással próbálnak nézettséget produkálni az új Pro4-csatornán. A napi időjárást ugyanis pucér műsorvezetők konferálják majd fel.

hirdetés
Meztelen műsorvezetőkkel dobják fel az időjárás-jelentést

Vége az unalmas időjárás-jelentéseknek – ígéri a Pro4 azoknak a nézőknek, akik Gaál Noémi mélyen kivágott ruháitól már nem jönnek lázba. A pucér műsorvezetők kasztingja jelenleg is tart, ám a Bors már biztos az egyik műsorvezető-jelölt személyében, akit rögtön szóra is bírtak.

„Modellként ma már rengeteg munkám van, de ott hagynám, ha bizonyíthatnék az időjárás-jelentésben. Tisztában vagyok vele, hogy hosszú hónapok alatt unalmassá válhat a testem, de úgysem a külsőm csalogatja majd a tévé elé a nézőket, hanem a stílus, a humor és a tartalom” – vallotta az Éden Hotelből megismert playmate, Fekete Tünde, akit az elmúlt években kezdett komolyabban érdekelni a műsorvezetés.

„Ősszel, késő esténként indul a topless időjárás-jelentés. A hölgyek valódi meteorológiai adatokat ismertetnek, ám jóval hosszabban, mint ahogy azt megszokhatták: a Pro4 fedetlen keblű időjárás-jelentőit körülbelül öt percig láthatják majd a nézők” – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek