Starity

Nicole Scherzinger bulimiával küzdött

2012. október 05. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő évekig táplálkozási zavarban szenvedett, melyről most őszintén vallott.

hirdetés
Nicole Scherzinger bulimiával küzdött

A fekete hajú bombázó, aki karrierje kezdete óta irigylésre méltó alakkal rendelkezik, a VH1 Behind the Music című műsora kedvéért adott interjút a minap, mely során súlya is szóba került. A lány ekkor fedte fel komoly betegségét, mellyel Pussycat Dolls-os időszaka alatt küzdött.

„Utáltam magam. Komolyan undorodtam magamtól és összezavarodott voltam. Nagyon egyedül éreztem magam. Egy bandában voltam, de soha életemben nem éreztem magam ennyire egyedül” – kezdte az énekesnő, aki ezt követően meglepő őszinteséggel beszélt tapasztalatairól és káros szenvedélyéről. Bár kezdetben nehéz volt megnyílnia, hiszen eddig mélyen hallgatott erről, végül mégis lerántotta a leplet bulimiás korszakáról.

„Igen, ideges vagyok emiatt – mondta. – Kínos. Soha nem beszéltem róla. Mint mondtam, egyáltalán nem akarom eljátszani az áldozatot, és akkoriban nem akartam a családomnak sem mesélni erről, mert úgy gondoltam, összetörné a szívüket, tudod. Szerintem ez olyan volt, mint egy függőség, igaz? Soha nem drogoztam, de kicsit úgy kezeltem magamban, mint káros szenvedélyt.

Amikor felmentem a színpadra, magasban voltam, visszajöttem volna a szobámba, hogy egyedül legyek, és csak csinálhassam a dolgokat. A bulimiám volt a függőségem, ami kárt tettem bennem.”

„Mindennap csináltam, évekig – fedte fel. – Minden alkalommal, amikor egy pillanatra egyedül kellett lennem, tettem valamit magammal ilyenkor szerzel hólyagokat vagy hegeket a kezedre, amiket megpróbálnál elrejteni. Gondolom a lányok fel tudták ismerni” – fejezte be Nicole, aki mostanra már teljesen felhagyott rossz szokásával.

Az énekesnő valószínűleg ezzel a nyilatkozattal nem sokkolni szeretett volna minket, hanem felhívni a figyelmünket a hasonló problémákkal küszködő fiatalokra, akiknek, ha szükséges, segítséget is tudjunk nyújtani gyógyulásuk érdekében, ugyanis a bulimia nem játék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek