Starity

Érkeznek a társasjáték-filmek

2012. október 06. 17:05   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egymást tapossák a társasjátékok megfilmesítésének jogaiért a nagyobb filmstúdiók.

hirdetés
Érkeznek a társasjáték-filmek

Az LA times nemrégen megjelent cikkében arról ír, hogy Hollywood új eszközzel kívánja a nézőket a mozikba csábítani. Ezentúl társasjátékok lesznek a filmek alapjai. Az elképzelés szerint az Éhes vízilovak, az Action Man és a Monopoly játékokra épülnek a projektek, amikre már most óriási a kereslet, és a magazin tudni véli, hogy újból felkeresik Ridley Scott rendezőt, aki évekkel ezelőtt a Monopoly-játék alapján már írt egy történetet a Universal számára, amiből nincs semmi. Most már a három projektre hat jelentkező is akad, a legtöbbet ajánló cég száz millió dollár kifizetése után minden jogot és Ridley-t is megkapja rendezőként.

A Hasbro fejese örömmel nyilatkozott terveikről a csütörtöki napon, és elmondta, hogy nem sokára kiderül, melyik projekt melyik stúdióhoz kerül, a rendezők és producerek nevei, akik lassan elkezdik beválogatni a színészeket, hiszen a szerződésben leírtak szerint jövő évben a három filmből kettőnek meg kell jelennie.

A Monopoly családi vígjáték lenne, az Action Man akciófilm, az Éhes vizílovak pedig gyermekeknek szánt animációs mese, feltehetőleg 3D-ben. A weblap szerint a Csatahajó stábja és készítői állnak a legközelebb a szerződés véglegesítéséhez, a forgatások legkésőbb jövő év elején elkezdődnek, és még az új év beköszönte előtt meg kell azokat jelentetni. A Hasbro képviselője kijelentette azt is, hogy ezen filmek iránti óriási érdeklődés (már most, mikor még el sem kezdődött a forgatás) arra sarkalja őket, hogy több lehetséges projekt is felmerüljön, amely az LA Times szerint egyértelmű igen arra a kérdésre, hogy a bukott remake-k, sorozatok és videojáték adaptációk után divattá válik a társasjátékok alapján filmet írni, és ez képes lesz felvenni a kesztyűt a rekordokat döntögető szuperhősös filmekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek