Starity

RiRi és Chris Brown újra együtt?

2012. október 06. 11:11   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Brown és barátnője, Karrueche Tran mindössze pár napja szakítottak, ám az énekes srácot újabban sokat látják Rihannával – fotók tömkelege bizonyítja ezt. A kérdés az, hogy barátok csupán vagy több is van közöttük?

hirdetés
RiRi és Chris Brown újra együtt?

Chris Brown nemrégiben egy videót tett közzé Twitterén, melynek a címe „Az Igazi Chris Brown”mindezt azután, hogy csütörtökön szakított párjával, Karrueche Trannal, ismeretlen okok miatt.

Az énekes péntek reggel azt nyilatkozta, hogy bár még mindig szereti Karrueche-t, úgy döntött, nem akarja még jobban megbántani a lányt Rihannával kötött barátsága miatt, ezért inkább szakít vele, s a karrierjére koncentrál.

A videóban Chris többek között feltesz egy fontos kérdést is: „Lehet egy időben két emberbe szerelmesnek lenni? Nem tudom, hogy lehetséges-e, de én úgy érzem”célozva ezzel Karrueche-re, aki megszólalásig hasonlít Rihannára.

A videó közzététele után Chris Brown exe kikelt magából Twitteren: „Mi a franc folyik itt? Minden, amit mondani tudok... ne szórakozz mások érzéseivel! Az élet megy tovább... te is lépj túl rajta!kommentelte Karrueche.

Rihanna persze, amint észrevette Chris videóját ,megosztotta érzéseit a világgal: „Senki sem számít! Csak én és a kincsem! – csiripelte RiRi.

Mindezek ellenére az egykori sztárpár közös barátja nem hiszi, hogy újból járnának egymással. Szerinte Chris és Rihanna csupán szereti a drámákat, s tudják, milyen példát állítanának maguk és a rajongóik elé, ha újból összejönnének egymással, annak ellenére, hogy Chris megverte Rihannát.

Mindenesetre a jelek arra utalnak, hogy a két sztár újból összejött, ugyanis az elmúlt napokat együtt töltötték: az egyik nap 10 perc különbséggel hagyták el hoteljüket, másnap Jay-Z koncertjén látták őket enyelegni, s az éjszakákat is egy szórakozóhelyen töltötték.

Bármi legyen is a dráma vége, 2009-ben Rihanna az eset után Oprah Winfrey talkshow-jában így nyilatkozott Chris Brownról: „Mindig is ő lesz életem szerelme.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek