Starity

Beren Saat bosszút áll új sorozatában

2012. október 07. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beren Saat, a Tiltott szerelem sztárja a legújabb hírek szerint ismét főszerepet kapott, méghozzá a Revenge (hazánkban Bosszú) című sorozat török változatában.

hirdetés
Beren Saat bosszút áll új sorozatában

Beren Saat neve a hazai nézők számára a Tiltott szerelem című sorozatból lehet ismerős. A széria hazánkban is nemsokára elér a fináléhoz, az utolsó epizódot ugyanis jövő héten pénteken 17.25-kor tűzi műsorra a TV2.

A sikersorozat sztárja a török rajongók legnagyobb örömére visszatér a képernyőkre. A legutóbb a Fatmagül'ün Suçu Ne című szériában látott szépség ugyanis ismét főszerepet kapott, amelynek a munkálatai tervek szerint jövő év elején kezdődnek majd.

Az új produkció címét egyelőre még nem tudni, annyi azonban kiderült a napokban, hogy az Amerikában nagy sikerrel futó, és azóta hazánkban is bemutatott Revenge, azaz Bosszú című alkotás újragondolt változata lesz. Az eredeti verzió főszerepét egyébként Emily Vancamp játssza.

A színésznő mellett még a Seherezádé egyik mellékszereplője, Mert Firat is helyet kap az új műben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek