Starity

VV Cristofel meztelen képpel sokkolt

2012. október 06. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Cristofel egy botrányos képet tett közzé magáról a Facebookon, amin csak egy legós doboz takarja el a féfiasságát.

hirdetés
VV Cristofel meztelen képpel sokkolt

Nemrég arról cikkeztünk, hogy VV Cristofel interneten keresi szexpartnereit, ám most sokkal botrányosabb dolgot művelt a skalpvadász. Anyaszűlt meztelenül örökítette meg magát, miközben csupán egy legós doboz – mely különleges jelentéssel bír – takarja el intim testrészét. A fotót a „Legóznatok velem?” kérdéssel posztolta ki idővonalára.

„Úgy érzem, ettől a képtől még sikeresebb lettem, ezután még több újdonságot tervezek, lesz egy videó is, de erről nem árulok el többet. A képet elsősorban azért készítettem, hogy megtudjam, mennyire vagyok híres, és úgy látszik, az vagyok. Nagyon sok lány jelentkezett, akik felajánlkoztak nekem, de mindet elutasítottam, mert most a karrieremre koncentrálok – mesélte a Blikknek. – A képen egy kubai szobor vagyok, a legók pedig SP-t és Fluor Tomit jelképezik, akikből már nagyon elegem van. Elhatároztam, hogy meg fogom mutatni nekik, jobb vagyok náluk” tette hozzá magabiztosan.

Fotó: VV Cristofel hivatalos Facebook-oldala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek