Starity

Gwyneth Paltrow szerint negyvenévesnek lenni izgalmas

2012. október 06. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol színésznő félt a negyedik X elérésétől, de most már boldog és elégedett.

hirdetés
Gwyneth Paltrow szerint negyvenévesnek lenni izgalmas

Gwyneth Paltrow nagyon boldog. Az Oscar-díjas színésznő (egyúttal a 8 éves Alma és a 6 éves Moses édesanyja, és a 35 éves Chris Martin felesége) szeptember 27-én ünnepelte a 40. születésnapját. Október 5-én egy jótékonysági rendezvényen jelent meg New Yorkban, és ott beszélt arról, mit is jelent számára ez a mérföldkőnek számító születésnap.

„Igazán aggódtam miatta, ahogyan közeledett a nagy nap, de most már boldog vagyok és teljesen elégedett az életemmel – nyilatkozta Paltrow a riportereknek. – Izgatottan várom, hogy belépjek életem következő szakaszába. Sokkal izgalmasabb, mint ahogyan gondoltam volna.”

Paltrow nem jósol sok változást. „Azt hiszem, megpróbálok tovább fejlődni, és jobban megismerni önmagamat, minden egyes nap” – magyarázta.

Luxus életvitele ellenére Paltrow – akinek legjobb barátnője többek között a 40 éves Cameron Diaz és a 31 éves Beyonce Knowles – azt mondta, hogy ő éppen olyan, mint bármelyik édesanya. „Minden nap focizunk a kertben iskola után. Nagyon jó móka” – mondta. Bár Moses jobban szereti a futballt, Apple imád tornázni, közölte a sztár.

Függetlenül a tevékenységtől, Paltrow örül annak, hogy a gyermekei mindennap mozognak. „Úgy érzem, hogy a mentális boldogság és a fizikai boldogság szorosan összefügg, és különösen a gyerekek esetében, mert olyan sok bennük az energia.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek