Starity

Kozsóéknak nem jön össze a gyerek

2012. október 08. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába próbálkoznak mindenféle praktikával, nem sikerül összehozniuk a gyereket. Párja szerint Kozsónak egy kicsit vissza kellene vennie a tempóból, túlhajszolt életvitelét okolja.

hirdetés
Kozsóéknak nem jön össze a gyerek

Messze elkerüli a gólya Kozsót és Keirát, pedig rendületlenül próbálkoznak. Az Ámokfutók frontembere a Borsnak árulta el, hogy milyen trükköket vetnek be a siker érdekében.

„Eddig még nem volt szerencsénk, ezért már úgy vagyunk vele, hogy amikor Isten akarja, akkor úgyis jönni fog. Nagyon szeretnénk, rajta vagyunk, mindig izgalommal telik el az a pár hét, amikor reménykedhetünk, hogy talán sikerült. A hőmérőzéstől kezdve minden módszert kipróbáltunk, amit lehet, naprakészek vagyunk a témában, főként Keira, mert ez női dolog” – magyarázta Kozsó, aki a munkájában nem ismeri azt a szót, hogy pihenés.

Hiába kapott tavaly agyvérzést, koncertezni jár és produceri karrierjét is építi. Ez a feszített tempó pedig biztosan nem kezdvez a gyermekáldásnak.

„Végképp le kéne lassítanom az egészségem érdekében. Felelőtlenség ennyit éjszakázni, több ezer kilométert vezetni, pihenés nélkül dolgozni. Kellene egy kis szünet, nehogy megint valami tragédia legyen az életemben. A kedvesem naponta kérlel: bébi, egy icipicit lazulj, egy kicsit foglalkozzunk egymással, de képtelen vagyok kikapcsolni. Keira már mindent kitalál, hogy elraboljon engem ebből a pörgő gépezetből, de nincs egyszerű dolga. Nem vagyok fáradékony, nem érzem a határokat” – mondta Kozsó, aki korábban sosem lett volna hajlandó változtatni életmódján egy nő miatt, de Keira érdekében elgondolkozik a dolgon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek