Starity

Alessandra Ambrosio kapta a Fantasy Brát

2012. október 08. 20:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Todd Thomas, a Victoria's Secret casting directora reagált a híresztelésekre és kommentekre, s végül bejelentette: a gyönyörű brazil modell kapja a millió dolláros melltartót.

hirdetés
Alessandra Ambrosio kapta a Fantasy Brát

Gisele Bündhcen, Adriana Lima, Miranda Kerr, Selita Ebanks, Karolina Kurkovam, Tyra Banks, Heidi Klum – és még sorolhanánk. Csak pár ikonikus név a márka archívumából, akik viselhették a dollármilliókat érő, gyémántokkal, gyöngyökkel és egyéb drágakövekkel díszített Victoria's Secret-melltartót, melyet idén is a márka divatbemutatóján láthatunk először.

Ám sajnos van egy másik, szomorúbb hír is a rajongók számára: Chanel Imantól visszavették Angyal státuszát, s ezentúl csak a márka katalógusában, valamint a divatbemutatón láthatjuk őt, promotálásokon nem vesz részt többet.

„Kérlek adjátok @AngelAlessandrának a millió dolláros melltartót! Még sohasem viselte, és ő a valaha volt a leggyönyörűbb Angyal!” – írta Carla Sosa.

„Már megkapta, drágám és határtalanul gyönyörűen néz ki!” – válaszolt a bejegyzésre Todd Thomas, melyet később a show Twitter-fiókja is hitelesített.

A Victoria's Secret egyik fotósa, Russel James (a képen) már pár héttel ezelőtt postolt egy képet, melyen kitakarta Alessandra melltartóját, ám gyorsan kapcsolt: ugyanúgy kitakarta Candice Swanepoel és Erin Heatherton által viselt fehérneműket is, kételyt ébresztve így a rajongókban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek