Starity

Kim Kardashian már az esküvőjét tervezi

2012. október 08. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai celebkirálynő már pontosan eltervezte a következő esküvőjének részleteit is.

hirdetés
Kim Kardashian már az esküvőjét tervezi

Kim Kardashian már pontosan tudja, mit akar a következő esküvőjére!

A brit Tatler következő számában a 31 éves Kardashian hófehér esküvői ruhához hasonlító estélyiben pózol, és nyíltan beszél a vádakról, hogy a Kris Humpriesszal kötött házassága megrendezett volt.

„Én nem ilyen ember vagyok. Őszintén, ki menne férjhez ilyen okokból? Ez nem olyan, hogy csökkent körülöttem az érdeklődés és ezért szükségem volt egy kis felhajtásra – mondta a magazin novemberi számában. – Nem kell törődni mások érzéseivel egyébként ki törődne a saját érzéseivel? És számomra az, hogy megtettem és mégsem működött, ez volt a legkínosabb dolog. Azt kockáztattam, hogy tönkreteszem a karrieremet.”

A valóságshow-sztár 2011 októberében vált el Humphriestól, 72 napnyi házasság után. Az egykori házaspár még mindig egy zűrös válási procedura közepén jár.

„Mindig egy nagy esküvő volt az álmom, és amikor az emberek azt mondták, hogy én fogom megcsinálni a legnagyobb és legklasszabb menyegzőt a műsor kedvéért, akkor igazuk is volt: én ilyen vagyok – folytatta. – De a következő alkalommal egy szigeten akarom tartani, csak a barátaimmal és a családommal, ennyi.”

Kardashian, aki már fél éve a 35 éves rapperrel, Kanye Westtel randevúzik, egyáltalán nem vágyik más férfira: „Még csak el sem tudom képzelni, hogy mással legyek, mint vele.”

A „Keeping Up With the Kardashian” műsor sztárja a szigorú neveltetéséről is beszélt, és arról, hogy az apja – valamint Salma Hayek és Jennifer Lopez – tartotta távol őt a bajoktól.

„Az apám [a már elhunyt Robert Kardashian] megtanította nekünk a leckét – 18 éves korunkig nem lehetett hitelkártyánk, és sosem aludhattunk házon kívűl szombat esténként, mert másnap reggel templomba kellett mennünk – árulta el Kim. – Őrület, hogy egyikünk sem drogozott, figyelembe véve a neveltetésünket, de a példaképeim olyan nők voltak, mint Salma Hayek és Jennifer Lopez, így inkább a helyes utat követtem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek