Starity

Sokkoló! Mi történt Matthew McConaughey-vel?

2012. október 09. 08:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a férfi, akit már a világ legszexisebb filmszínészének is kikiáltottak,s akinek a lányok ezrei csodálták egykori izmos kockahasát, drasztikus változásokon ment keresztül.

hirdetés
Sokkoló! Mi történt Matthew McConaughey-vel?

Matthew több mint 25 kiló izomtól szabadult meg annak érdekében, hogy hitelesen tudja eljátsztani az AIDS-fertőzött, Ron Woodroof szerepét következő filmjében, melynek címe: The Dallas Buyer's Club.

Igazán nagy tiszteletet érdemel az, aki ennyi mindenen keresztül megy egy szerep kedvéért, ám Matthew kezdi túlzásba vinni a dolgot: nemcsak egy kamaszlány testsúlyára fogyasztotta le magát, haját és szemöldökét is befestette.

A minap szüleivel és modell kedvesével, Camilla Alvesszal kapták lencsevégre a forgatás egyik helyszínén. Míg terhes felesége gyerekeikkel, Levivel és Vidával játszadozott, addig a fotósoknak sikerült lekapni a színészt a szüleivel – szinte alig lehet megkülönböztetni őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek