Starity

VV Fecó Angliába költözik

2012. október 09. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Fecó már össze is pakolta a holmiját, hogy Angliába költözzön abban a reményben, hogy ott több segélyt kap majd - számítása szerint felesége és fiai később követik őt.

hirdetés
VV Fecó Angliába költözik
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Fecó képtelen itthon munkát találni, így úgy döntött, Anglia felé veszi az irányt – írja a Blikk. Az egykori villalakó kedden indul, hogy meghódítsa a brit fővárost. Munkája még nincs, de úgy véli, ott még a segély összege is magasabb, mint amennyit itthon munkával kereshetne.

„A lehetőségek, a fizetések, de még a segélyek is sokkal kecsegtetőbbek Angliában. Próbáltam itthon is munkát keresni, de 70 ezer forinttal akarták kiszúrni a szemem. Felszolgálói állás lett volna, és napi 10-12 órát kellett volna dolgozni. Nem vállaltam el, mert a rezsink többe kerül. Angliában hetente lehet ennyit keresni. A sógornőm nyár eleje óta kint él, azt mondja, azonnal lenne számomra csomagolói állás” – nyilatkozta Fecó a lapnak.

A valóságshow-szereplő azt is elárulta, munka mellett szívesen haknizna a mulatós zenéjével Londonban, hiszen bizonyára akadnának érdeklődök.

Úgy tűnik, Fecó nem nézett utána a brit támogatási rendszernek, hiszen ahhoz, hogy egy külföldi részesülhessen segélyben, egy egyszerű munkavállalási engedély nem elég. Ráadásul az elmúlt héten jelentette be a brit belügyminiszter, hogy a nagymértékű gazdasági migráció miatt szeretnék az Európai Unión belüli szabad utazás lehetőségét felülvizsgálni országukban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek