Starity

Rebecca Romijn: „Szomorú vagyok, hogy negyven leszek”

2012. október 10. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő szomorúan búcsúzik a harmincas éveitől, bár az öregedéstől nem fél.

hirdetés
Rebecca Romijn: „Szomorú vagyok, hogy negyven leszek”

Már csak harminc nap maradt hátra a negyedik X hivatalos betöltéséig. A 39 éves színésznő és szupermodell egy néhány nappal ezelőtt rendezett, Los Angeles-i sporteseményen mesélt a Us Weekly magazinnak a mérföldkőnek számító születésnap jelentőségéről.

„Vicces: egész évben folyton azt mondtam, »azt hiszem, egy igazán hatalmas partit akarok«, és minél közelebb a nagy nap, annál kevésbé van kedvem ünnepelni... szerettem a harmincas éveimet! Nem az, hogy nem akarok 40 lenni, egyszerűen szomorú vagyok, hogy magam mögött hagyom a harmincas éveimet.”

A kaliforniai születésű szépség, aki 2007 óta a 38 éves Jerry O'Connell felesége, túl elfoglalt édesanyja a 3 éves ikerlányoknak, Charlie-nak és Dollynak köszönhetően ahhoz, hogy az öregedés miatt aggódjon.

„Ezen a héten egy ruhadarab miatt veszekedtek, ami őrület, mivel teljesen más a stílusuk – nevetett Romijn. – Van egy cicanadrág, amit mindketten imádnak, és nagy verekedés tört ki miatta. Végül eldöntötték, hogy felváltva viselik majd. Dolly viselte hétfőn, Charlie kedden, és Dolly szerdán.”

„Önállóan öltözködnek – teszi hozzá a színésznő, aki a 49 éves John Stamos felesége volt 1998 és 2005 között. – Volt egy kis pánik indulás előtt, mert Dolly közölte, hogy olyan ruhát akar felvenni, ami jobban hasonlít az enyémre. Rajta egy szürke fodros ruhácska volt, így gyorsan felvettük ezt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek