Starity

Klippremier: Pink — Try

2012. október 10. 15:03   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a Grammy-díjas énekesnő legújabb kisfilmje a The Truth About Love című lemezről, a Try. Az akrobatikus mozdulatokban bővelkedő klip ma került fel Pink hivatalos VEVO-csatornájára.

hirdetés
Klippremier: Pink — Try

Az amerikai énekesnő szeptember 18-án jelentette meg új nagylemezét, a The Truth About Love-ot. A visszatérés igen sikeres lett, ez az album tudott Pink eddigi korongjai közül először a Billboard 200 csúcsára jutni.

Az albumról még júliusban érkezett meg az első kislemez, a Blow Me (One Last Kiss), mely azóta hatalmas slágerré nőtte ki magát, és a listákon is elég jól teljesített. Az Egyesült Államokban ötödik, míg az Egyesült Királyságban a harmadik helyen végzett. A dal videoklipjét Dave Meyers rendezte, akinek nevéhez rengeteg Pink-videó fűződik korábbról is. A fekete-fehér, régi francia filmekre emlékeztető kisfilm még július végén került fel a legnagyobb videómegosztóra.

A szókimondó énekesnő a The Truth About Love album második, Try című kislemezét szeptember 6-án mutatta be egy ausztrál rádióban. A dal már 2010 óta meghallgatható az amerikai rockbanda, a GoNorthToGoSouth előadásában, ám mivel ők nem használták fel, rákerülhetett Pink új lemezére, melyre ezen kívül minden számot az énekesnő írt.

A Try videoklipjét már augusztusban leforgatták, ám csak most került bemutatásra a kisfilm. Pink tegnap írta meg Twitteren, hogy a videó ma jelenik majd meg, és ígéretéhez híven már fel is tették az énekesnő hivatalos VEVO-csatornájára.

A kétszereplős kisfilm egy kapcsolat változásait mutatja be a táncon keresztül, rengeteg akrobatikus elemmel gazdagítva. A klipet az Apache Dance ihlette, a rendező a zseniális Floria Sigismondi volt, akinek a nevéhez olyan klipek fűződnek, mint Christina Aguilerától a Hurt, Marilyn Mansontól a Tourniquet vagy éppen Katy Perrytől a méltán népszerű E.T. kisfilmje.

A videó a Stupid Girls énekesnője szerint az egyik legjobb munkája egész eddigi karrierje során. A Try a klip megjelenése után nagy sikereket érhet majd el egyszerű, de mindig aktuális témája és slágeres hangzása miatt is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek