Starity

A One Directionnel reklámoz a Pepsi

2012. október 11. 08:08   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A cég ezúttal a sikeres fiúbandával, a One Directionnel promóciózza termékét, melynek legújabb reklámjában a profi football játékos, Drew Brees is helyet kapott.

hirdetés
A One Directionnel reklámoz a Pepsi

A Pepsi évek óta hirdeti áruját neves sztárokkal, köztük Britney Spearsszel, Beyoncéval, Shakirával és Christina Aguilerával, de láthattuk már a képernyőinken napjaink egyik legsikeresebb rappernőjét, Nicki Minajt is. A lista ezúttal a brit fiúbandával bővült, ugyanis az új videóban a One Directioné a főszerep.

A reklám a Pepsi Live for Now kampányának keretei közt készült el, melyben szintén részt vett az előbb említett Minaj, valamint Katy Perry is. A videó lényegében egy összetűzést mutat be az utolsó Pepsis üvegért, mely a fiúk és a híres football játékos, Drew Brees között alakul ki.

A készítők ezúttal nem a grafikára és a színvilágra helyezték elsősorban a figyelmet, inkább próbálták viccesre fordítani a dolgot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek