Starity

Megjelent a Hitchcock-film előzetese

2012. október 11. 09:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November végén startol az életrajzi dráma, melyben az egykor Hannibal Lectert alakító színész kelti életre a címszereplőt.

hirdetés
Megjelent a Hitchcock-film előzetese

A Hitchcock című filmről már tavasszal több pletykát is hallani lehetett. A híres rendezőről készülő film november 23-án kerül a mozikba, Scarlett Johansson (Janet Leigh), Jessica Biel (Vera Miles), Helen Mirren (Alma Reville) és Anthony Hopkins (Alfred Hitchcock) főszereplésével.

A produkció két és fél perces előzetese alig néhány órája került fel az internetre, ami mellett néhány still is napvilágot látott.

A dráma középpontjában az 1959-ben készült Psycho című alkotás áll majd (eredetileg az Alfred Hitchcock And The Making Of Psycho címet szánták a filmnek) – honnan jött az alapötlet, hogyan sikerült megoldania Alfrednak készülő alkotása finanszírozását, illetve miként zajlott a jelenetek felvétele.

A rendezői székbe Sacha Gervasi ült, míg a forgatókönyvet John J. McLaughlin készítette el, Stephen Rebello könyvje alapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek