Starity

Megműtötték Schobert Norbi szívét!

2012. október 11. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy veleszületett szívbillentyű rendellenesség miatt szükségessé váló műtéten esett át a fitneszguru a tegnapi napon. Norbi állapota stabil, jól van.

hirdetés
Megműtötték Schobert Norbi szívét!
Fotó: Facebook

Veleszületett szívbillentyű rendellenességét három évvel ezelőtt egy szívultrahang vizsgálaton diagnosztizálták. Az orvostudomány jelenlegi fejlettségének, és az operációt végző főorvos, Dr. Székely Lászlónak és szakmai csapatának köszönhetően sikerült a saját billentyűt plasztikai úton korrigálni, nem volt szükség sem biológiai, sem mechanikus műbillentyűre. Norbi állapota stabil, jól van – számolt be a hírről Rubint Réka a Facebook-oldalán.

„Nagyon nehéz hónapokon, heteken, napokon vagyunk túl, hiszen 3 éve mindannyian tudjuk, hogy ezt a műtétet rövid időn belül el kell végezni. Ahogy közeleg a műtét időpontja mindent megtennél, hogy megállítsd az időt, hogy Vele lehess még egy napot, még egy órát, még egy percet, de az időt megállítani nem lehet, nem tudod, bármennyire is szeretnéd” – írta Réka, akinek a legfájdalmasabb pillanat az volt, amikor el kellett engednie annak az embernek a kezét, akit a világon a legjobban szeret.

Norbi műtét előtti utolsó szavait könnyek között suttogta felesége fülébe. „Visszajövök hozzád Kicsim, megígérem! Küzdeni fogok most is! Értetek, értünk! Bízz Bennem! Vigyázz a gyerekekre és anyámra! Mindent Ti jelentetek Nekem!”.

Réka szinte megsemmisült a fájdalomtól, mikor tudatosult benne, hogy elveszítheti három gyermekének édesapját, a társát és a szerelmét, de hamar megkönnyebbülhetett az egész család, hiszen a műtét sikerrel végződött.

„Az égiek mellettünk voltak, vigyáztak ránk, hiszem és tudom, hogy mindvégig fogták az én Szerelmem kezét, hiszen a szívbillentyű műtét sikerült! Az operációt végző és őt kezelő team szerint, a műtét után Norbi teljes értékű életet élhet, a felépülését követően magas szintű sporttevékenységét folytathatja” – zárta boldogan hosszú beszámolóját Réka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek