Starity

Colton Haynes elhagyja a Teen Wolfot

2012. október 12. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a színész kiköltözik Beacon Hillsből – a srác sokkolta a rajongóit a bejelentéssel.

hirdetés
Colton Haynes elhagyja a Teen Wolfot

Szomorú hír a Farkasbőrben-fanatikusok számára: Colton Haynes, Jackson Whittemore megformálója nem tér vissza a harmadik évadban – legalábbis ő ezt állítja.

„Ez az elmúlt pár év volt a legjobb az életemben. Szomorú vagyok, hogy ez a fejezet véget ért, de izgatott vagyok az újrakezdés miatt – tweetelte a 24 éves színész. – Köszönöm a szeretetet.”

Ennek ellenére az MTV tagadja, hogy kitették volna a srác szűrét, ám a lapok is arról cikkeznek, hogy a készítők és a színész nem tudtak megegyezni, valószínűleg az anyagiakat illetően.

„Egyáltalán nem igaz, hogy Coltont kirúgták, vagy hogy őt vagy más szereplőt eltávolítottak. Szeretjük Coltont, és alig várjuk a visszatérését a teljes stábbal együtt a Teen Wolf harmadik évadjára” – nyilatkozta a szóvivő a US Weeklynek.

Az új évadot – melyet ezúttal 24 epizódosra terveznek – hamarosan elkezdik forgatni. Az első rész pedig késő tavasszal, Tattoo címmel kerül majd adásba – Coltonnal vagy Colton nélkül, egyelőre nem tudni biztosat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek